Stiglo više od 500 predloga: Otkriveno ime pod kojim će se leteti iz Crne Gore

Na adresu novog avio-prevoznika stiglo je više od 500 predloga za novi naziv i logo.

Region

Izvor: Tanjug

Utorak, 06.04.2021.

13:33

Stiglo više od 500 predloga: Otkriveno ime pod kojim će se leteti iz Crne Gore
Ilustracija: Darja Balšiæ

Avioni crnogorske avio-kompanije To Montenegro leteće pod novim nazivom brenda - Er Montenegro (Air Montenegro).

“Naziv brenda je verbalni iskaz čija je uloga osnovna identifikacija brenda od strane javnosti i on se često razlikuje od naziva kompanije nosioca brenda", saopšteno je iz To Montenegra, prenosi portal CDM.

Dodaju da je na adresu novog avio-prevoznika stiglo više od 500 predloga za novi naziv i logo.

“U procesu selekcije pristiglih ponuda za izbor imena, stručni žiri nije imao dilemu, jer i po njihovim kriterijumima i po predlogu najvećeg broja građanki i građana ime brenda Er Montenegro predstavlja najbolji naziv za novu etapu i prepoznatljiv kontinuitet nacionalne avio-kompanije”, navodi se u saopštenju.

Izbor vizuelnog identiteta, koji je, kažu, sam po sebi bio mnogo teži zadatak, kako za realizaciju tako i stručnom žiriju za odabir, nije sa aspekta tehničke primenljivosti i specifikacija prepoznat u ponuđenim rešenjima.

"Zato je kompanija To Montenegro odlučila da raspiše međunarodni nagradni konkurs za izradu loga”, dodaje se dalje.

Međunarodnim konkursom ujedno počinje i globalna marketinška promocija brenda Er Montenego i cilj je da odabrano rešenje vizuelnog identiteta bude ambasador Crne Gore i na nebu i na svetskim aerodromima, poručili su iz To Montenegra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: