ANKETA: Da li vam se sviđa ime nove crnogorske avio-kompanije "To Montenegro"?

Crnogorska vlada počeće proces osnivanja nove avio-kompanije "To Montenegro".

Region

Izvor: B92

Sreda, 30.12.2020.

13:36

ANKETA: Da li vam se sviđa ime nove crnogorske avio-kompanije
Ilustracija: Depositphotos, AntonioGuillemF

U prevodu sa engleskog, ime znači "Za Crnu Goru".

Prema rečima ministra kapitalnih investicija Mladena Bojanića, trudiće se da Montenegro erlajns (MA) zadrži najbitnije linije bar još 30 do 60 dana.

Biće potrebno šest do devet meseci da se sve u vezi sa novom avio-kompanijom završi, poručio je on i dodao da računa da će to biti urađeno i ranije.

Ipak, novo ime budućeg prevoznika privuklo je veliku pažnju javnosti. Kako se vama ono čini? Pozivamo vas da učestvujete u našoj anketi i da nam u komentarima napišete svoje predloge za ime crnogorske avio-kompanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: