Aerodrom u Bihaću dobio ekološku dozvolu

Aerodrom u Bihaću dobio je ekološku dozvolu za izgradnju.

Region

Izvor: Capital.ba

Nedelja, 20.09.2020.

14:45

Aerodrom u Bihaću dobio ekološku dozvolu
Foto: Depositphotos, atosan

Ministarka BiH za zaštitu životne sredine i turizma Edita Đapo uručila je vršiocu dužnosti direktora Javnog preduzeća “Aerodrom Bihać” Adnanu Bajriću ekološku dozvolu za izgradnju ovog međunarodnog aerodroma.

Bajrić je istakao da će ova dozvola doprineti daljoj realizaciji projekta izgradnje bihaćkog aerodroma, prenosi Capital.

On je dodao da je ovo jedan od ključnih strateških projekata koje je neophodno realizovati u smislu budućeg razvoja ovog dela BiH i vazdušnog povezivanja sa Evropom i svetom.

Naglasivši značaj izgradnje aerodroma u Bihaću za Krajinu i BiH, Đapo je rekla da Ministarstvo, na čijem je čelu, osim aerodroma, intenzivno pomaže i sarađuje s još jednim vrlo značajnim i perspektivnim javnim preduzećem u Krajini, Nacionalnim parkom Una, koje, uz aerodrom, može biti pokretač snažnijeg razvoja ovog dela BiH, saopšteno je iz Ministarstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: