Posle Tivta, Aeroflot otkazao i letove ka jednoj prestonici u regionu

Ruska aviokompanija Aeroflot saopštila je danas da do kraja godine neće obnoviti letove iz Moskve ka Zagrebu zbog epidemije koronavirusa.

Region

Izvor: B92

Petak, 14.08.2020.

08:34

Posle Tivta, Aeroflot otkazao i letove ka jednoj prestonici u regionu
Foto: Epa/TOMS KALNINS

Pre dva dana Aeroflot je saopštio da obustavlja sve letove ka Tivtu i Crnoj Gori do kraja godine.

Linija Moskva - Zagreb obustavljena je nakon izbijanja epidemije, a prema najavama iz ruske kompanije u planu je veliko restrukturiranje nakon krize, prenosi portal Index.

Obnavljanje letova, dodaje se, može se očekivati tek u aprilu naredne godine.

Aeroflot je čak najavio pokretanje svoje sezonske linije Moskva - Split u avgustu ove godine, avio-karte su već bile i u prodaji, ali s obzirom na regulacije na državnim granicama bilo je očekivano otkazivanje letova.

Treća linija Aeroflota u Hrvatskoj, prema Dubrovniku, povučena je iz prodaje još u martu, tako da Hrvatska ove godine neće imati direktnu vezu s glavnim gradom Rusije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: