Tender za parcelu na Žabljaku: Gradiće se hotel sa četiri zvezdice

Ministarstvo finansija Crne Gore pozvalo je zainteresovane da se do 20. marta prijave na tender za prodaju nepokretnosti sa investicionim ulaganjima.

Region

Izvor: B92

Sreda, 22.01.2020.

16:50

Tender za parcelu na Žabljaku: Gradiće se hotel sa četiri zvezdice
Foto: Depositphotos/dvrcan

Naime, u opštini Žabljak gradiće se hotel sa četiri zvezdice.

Predmet prodaje je nepokretnost u vlasništvu države, kojom raspolaže vlada. Parcela ima površinu 13.500 metara kvadratnih, čija je namena turizam, odnosno turističko naselje, u okviru kojeg je planirana gradnja hotela sa pratećim sadržajima.

Minimalna cena imovine iznosi 62 evra po kvadratnom metru, u skladu sa izveštajem o proceni vrednosti imovine, prenosi agencija Mina.

Na tenderu mogu učestvovati svi zainteresovani, uključujući konzorcijume, koji otkupe tendersku dokumentaciju i potpišu izjavu o čuvanju poverljivosti podataka.

Naknada za otkup tenderske dokumentacije iznosi 15.000 evra, a moguće je otkupiti je do 14. februara.

Ponuđač uz ponudu mora uplatiti depozit ili dostaviti bankarsku garanciju ponude u korist Ministarstva finansija u iznosu od 50.000 evra, izdatu od banke koja ima kreditni rejting najmanje BBB prema agenciji Standard end Purs ili banke koju Tenderska komisija, prema svojoj diskreciji, odobri na osnovu unapred dostavljenog zahteva.

Ponuđač, da bi ispunio kvalifikacione uslove, mora biti domaći ili međunarodni hotelski operater i brend koji je poznat i međunarodno priznat kao uspešan operater najmanje dva hotelska kompleksa, nivoa najmanje četiri zvezdice.

Ponude se dostavljaju do 20. marta u 13 sati, dok će biti otvorene istog dana u 15 sati i 30 minuta u zgradi Ministarstva finansija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: