Luka Bar prodaje hotel Sidro za 1,77 miliona evra

Većinski državna Luka Bar oglasila je prodaju hotela Sidro za 1,77 miliona evra.

Region

Izvor: MINA-BUSINES

Četvrtak, 15.08.2019.

12:04

Luka Bar prodaje hotel Sidro za 1,77 miliona evra
Foto: Depositphotos/karnizz

Zainteresovani ponude mogu dostaviti u sedište kompanije najkasnije do 16. septembra, pišu podgoričke "Vijesti".

Tenderska komisija barske kompanije zadržala je pravo da taj rok, po potrebi, izmeni, kao i pravo da u bilo kojoj fazi tenderskog postupka može da obustavi tender bez obaveze prema učesnicima.

Prema uslovima tendera, ponuđač će biti obavezan da uplati depozit i dostavi potvrdu o tome ili dostavi bankarsku garanciju za ponudu u korist Luke Bar u iznosu od 50 hiljada evra.

Ponudu može da podnese učesnik ako ispunjava jedan od dva kvalifikaciona uslova, prenosi agencija Mina.

Prvi je da posluje najmanje tri poslednje godine, koje prethone javnom pozivu i da je u poslednjoj poslovnoj godini pozitivno poslovao i ostvario godišnji poslovni prihod od minimum dva miliona evra.

Drugi kvalifikacioni uslov je da ima godišnji poslovni prihod od dva miliona evra u poslednjoj poslovnoj godini, koja prethodi tenderu, i da ima zaključen ugovor o upravljanju sa kompanijom koja ispunjava prvi kvalifikacioni uslov.

Potencijalni investitor imaće obavezu i da zadrži 35 zaposlenih u hotelu i poštuje kolektivni ugovor Luke Bar koji se odnosi na zavisna društva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: