FlyBosnia osvaja Evropu: Počinju prvi letovi za London, Pariz i Rim

FlyBosnia planira da uvede svoje prve letove ka evropskim destinacijama, nakon što je pokrenula letove za Saudijsku Arabiju i Kuvajt ovog meseca.

Region

Izvor: B92

Subota, 22.06.2019.

11:21

FlyBosnia osvaja Evropu: Počinju prvi letovi za London, Pariz i Rim
FOTO: Epa, GUILLAUME HORCAJUELO

Ova aviokompanija je postavila reklame širom Sarajeva, navodeći da će London, Pariz i Rim biti njegove prve evropske tačke i da će "uskoro doći".

Fly Bosnia je ranije najavila da razmatra i aerodrome Getvik i Luton za svoje operacije u Londonu.

Oni će sada prvi put povezati Sarajevo sa Velikom Britanijom, nakon što je British Airvais obustavio usluge za glavni grad Bosne i Hercegovine 2009. godine, dok će se letovi za Pariz nastaviti deset godina nakon što je Air France obustavio svoje letove za Sarajevo, prenosi portal exyouaviation.

Mi smo avio-kompanija koja pruža pristupačne direktne letove prema ključnim destinacijama za kojima znamo da postoji potražnja, saopštili su iz FlyBosnia.

"Proveli smo opsežno istraživanje tržišta u cilju stvaranja inovativnog i održivog koncepta", naveli su.

Zbog velike potražnje za aerodromskim slotovima, kao i zbog velike gužve u vazdušnom prostoru, uvođenje novih linija traje duže nego što je očekivano.

FlyBosnia ima u svojoj floti dva aviona Airbus A319, a potrebna su im još dva istog tipa za naredni peroiod.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

22 h

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

8 h

Podeli: