Konferencija: Pretnje i izazovi internet revolucije u zaštiti intelektualne svojine

Predsednica Vlade Ana Brnabić učestvovaće u Banjaluci, na regionalnoj konferenciji Digitalizacija i intelektualna svojina: Kraj ili novi početak.

Region

Izvor: B92

Nedelja, 16.06.2019.

12:23

Konferencija: Pretnje i izazovi internet revolucije u zaštiti intelektualne svojine
FOTO: Depositphotos, LukaFunduk

O pretnjama i izazovima koje donosi novo doba internet revolucije u oblasti zaštite intelektualne svojine govoriće i premijer Republike Srpske Radovan Višković kao i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Vlade Srbije Mladen Šarčević, saopštila je Kancelarija za saradnju s medijima Vlade Srbije.

Prisutnima će se obratiti i ministar za evropske integracije u Vladi Republike Srpske Zlatan Klokić, ministar za naučno-tehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono drušštvo Srđan Rajčević, predstavnici najvećih telekomunikacionih kompanija i stručne javnosti iz regiona.

Cilj konferencije je da se ova tema dodatno aktuelizuje kako bi se pronaššli novi načini zašštite autorskog i srodnih prava i na taj način pružžila podrška nadležžnim institucijama kroz debate donosilaca odluka, eksperata i druge zainteresovane javnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: