Poletela i Fly Bosnia: Prvi let ka Kuvajtu, već stiže i drugi avion

Bosanskohercegovačka avio-kompanija Flaj Bosnija današnjim letom za Kuvajt počela je redovan saobraćaj. Reč je o direktnom letu na liniji Sarajevo-Kuvajt.

Region

Izvor: B92, Klix, ExYU Aviation

Četvrtak, 02.05.2019.

12:10

Poletela i Fly Bosnia: Prvi let ka Kuvajtu, već stiže i drugi avion
Foto: happyalex/Depositphotos

Drugi direktni let planiran je 7. maja.

Letovi Sarajevo-Kuvajt-Sarajevo koji će biti organizovani u maju promotivnog su karaktera, a za putovanja 2. i 7. maja karte su se prodavale uz 50 posto popusta.

Od 4. juna biće uvedeni redovni letovi između Sarajeva i Kuvajta, a obavljaće se tri puta sedmično - utorkom, četvrtkom i subotom. Minimalna cena povratne karte iznosiće oko 560 evra.

Letove je moguće rezervisati putem zvanične stranice avio-kompanije Flaj Bosnija.

Istovremeno, ova avio-kompanija nabavila je svoj drugi avion, erbas A319, Ovo će biti drugi erbas 319 u floti, uz koji avio-kompanija planira da obogati svoju ponudu prema evropskim destinacijama.

Haris Čoloman, menadžer Flaj Bosnije, podelio je na svom Instagramu fotografiju parkiranog erbasa A319 na aerodromu u Arizoni uz jednostavan opis "#2".

Direktor kompanije Flaj Bosnija Kris Gabrijel nedavno je izjavio kako će uz novi avion kompanija proširiti svoju destinacijsku mrežu te kako do 2023. godine planira da izgradi flotu od osam aviona i uvede letove za London, Frankfurt, Rim, Dablin, kao i za Rijad, Džedu, Bahrein, Bejrut i Aman.
View this post on Instagram

#2

A post shared by Haris Coloman (@colomanharis72) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: