Burno u parlamentu: Ministar poludeo, bacao maketu aviona VIDEO

Drama oko nabavke F-16 u Hrvatskoj se nastavlja i pored propalog posla. Počeli su i da bacaju avione, tačnije makete.

Region

Izvor: Index

Sreda, 16.01.2019.

14:43

Burno u parlamentu: Ministar poludeo, bacao maketu aviona VIDEO
(Foto: Thinkstock)

Index prenosi da je ministar odbrane Damir Krstičević „potpuno podivljao u Saboru. Ljutito, uz povike, na pod divljački bacio maketu aviona koju mu je doneo SDP-ovac Franko Vidović“.

Depeovac je nakon svog govora odneo dve makete aviona Plenkoviću i Krstičeviću.

Kad je jednu predavao Plenkoviću, Krstičević mu je drugu besno iščupao iz ruke i i bacio na pod.

"Potpredsedniče vlade, smirite se", reagovao je Jandroković, koji je s mesta još vikao prema Vidoviću. "Molim vas da se smirimo i da nastavimo dalje da radimo", rekao je Jandroković.

"Ja sam ratni general, sad sam ministar obrane... Morate razumeti, ja sam ratnik. Verujte mi u ovom procesu Hrvatska je sve učinila, ova vlada da ovaj problem koji je bitan za Hrvatsku. Jasno je da neki ne žele uspeh ovog projekta jer ovim jača hrvatska vojska i Hrvatska. Vidite šta se sve radi, vidite koja se kampanja vodi. Nije legitimno da mi donosi makete. To je poniženje. Tako se to ne radi vojniku. Jesam ja trebao da donesem SDP-u MiG-a 21", rekao je uz suze Krstičević novinarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

6 d

Podeli: