Prvi let Flaj Bosnije; Kapetan emotivan: Raduju se od Srbije do SA

Novouspostavljena bosanskohercegovačka aviokompanija "FlajBosnija" jutros je obavila prvi let.

Region

Izvor: B92

Subota, 22.12.2018.

14:56

Prvi let Flaj Bosnije; Kapetan emotivan: Raduju se od Srbije do SA
(Foto: Thinkstock, ilustracija)

Kapetan Amir Baralić, koji je avionom "Erbas A319" iz Sofije doleteo na sarajevski aerodrom, izjavio je da je let bio veoma emotivan.


"Lepo je vreme i u Sarajevu i u Sofiji. Prvi let je prošao dosta emotivno, jer su nas svi pozdravili i svi se raduju, od Srbije preko Banjaluke do Sarajeva
", rekao je Baralić, prenosi klix.ba

Sarajevski sajt prenosi da je kapetan takođe kazao da "FlajBosnija" trenutno ima 20 stjuardesa i stjuarda, kao i osam pilota.

"To je samo za početak. Naše ambicije i planovi su daleko ispred i iznad tih brojeva. Mi radimo na tome da vratimo što više naših kadrova koji su otišli
", naveo je Baralić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: