Državljani BiH okupirali "Beograd na vodi"

Nekoliko desetina državljana BiH kupilo je nekretninu u okviru "Beograda na vodi", stambeno-poslovnog kompleksa u izgradnji u glavnom gradu Srbije.

Region

Izvor: Nezavisne novine, Dejan Toviloviæ

Sreda, 01.08.2018.

08:26

Državljani BiH okupirali
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Vrednost investicije procenjuje se na tri milijarde dolara, a kvadrat stambenog prostora na ovoj ekskluzivnoj lokaciji pored reke Save plaćan je i više od sedam hiljada evra.

Kako je potvrđeno za "Nezavisne", upravo zbog velike zainteresovanosti u Banjaluci je ovih dana napravljena i promocija projekta, gde svi potencijalni kupci mogu da dobiju detaljnije informacije.

Kako su rekli, velika zainteresovanost je pokazatelj toga da i ljudi iz regiona prepoznaju značaj ovog projekta, koji osim najkvalitetnije stambene ponude, pruža i brojne dodatne sadržaje koji su potrebni za udoban život.

Zoran Pavlović, ekonomski analitičar, kaže kako bogati često imaju potrebu da se izdvoje od ostalih i budu sa sebi sličnima. On navodi primer iz Zagreba, gde je investitor dozvolio da kupci koji su prvi pazarili nekretnine sami odlučuju kome će se stanovi prodavati i ko će im biti komšije.

Banjalučani koji ovih dana imaju priliku da se pobliže upoznaju s ovim kompleksom kažu kako stanove u njemu sebi mogu da priušte samo bankari i političari.

Među brojnim poznatim ličnostima koje poseduju stan u ovom kompleksu nalazi se i Damir Džumhur, poznati bosanskohercegovački teniser.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

9 h

Svet

Evo šta čeka Rusiju posle rata

Rat u Ukrajini će okončati eru jeftine radne snage u Rusiji, zaključak je analize ruskog stručnjaka Centra za makoroekonomsku analizu i kratkoročno predviđanje (CMAKP) Dmitrija Belousova.

19:32

18.4.2024.

1 d

Podeli: