Turci dolaze i grade tri zgrade, država rekla "da"

Turci u kotorskom naselju Kavač grade stambeni kompleks sa 77 stambenih jedinica, na 3.000 kvadratnih metara.

Region

Izvor: cdm.me

Utorak, 03.07.2018.

11:14

Turci dolaze i grade tri zgrade, država rekla
Foto: Thinkstock

Kompleks će graditi tivatska kompanija Design & CO gradiće u kotorskom naselju Kavač, a činiće ga tri zgrade i garaže na dva nivoa.

Glavni arhitekta Crne Gore, Dušan Vuksanović, dao je saglasnost na idejno rešenje, koje je projektovala kotorska firma Kotor arh.

Projektom su predviđene tri faze realizacije projekta. U okviru prve faze predviđena je izgradnja dva stambena objekta, bloka A i bloka B, kao i izgradnja bazena sa tehničkom prostorijom, penosi CDM.

Nakon toga predviđena je realizacija druge faze koja podrazumeva izgradnju jednog stambenog objekta, bloka C. Poslednja faza realizacije podrazumijeva izgradnju objekta garaže na dva nivoa sa otvorenim parkingom.

Predviđeno je da se blok A sastoji od suterena, prizemlja i dva sprata i imaće 36 stambenih jedinica. Blok B se sastoji od suterena i prizemlja 18 stanova, a zajedno sa blokom A čini jedinstvenu celinu. Blok C će imati suteren, prizemlje i dva sprata i imaće ukupno 23 stana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: