Propala firma bivšeg fudbalskog reprezentativca - brišu je

Firma poznatog fudbalera i bivšeg hrvatskog reprezentativca Boška Balabana otišla je u stečaj, pa će sa dugom od 25.000 kuna biti izbrisana iz sudskog registra.

Region

Izvor: Poslovni dnevnik

Sreda, 13.06.2018.

18:18

Propala firma bivšeg fudbalskog reprezentativca - brišu je
Foto: Thinkstock, ilustracija

Trgovački sud u Bjelovaru doneo je rešenje kojim se otvara i zaključuje stečaj BB Manadžement & Consalting d.o.o, pa će se nakon pravomoćnog rešenja ta kompanija sa oko 25.000 kuna (oko 3.390 evra) utvrđenog duga brisati iz sudskog registra.

Sudsko rešenje usledilo je nakon oglasa objavljenog u aprilu kojim se poziva Balaban da u roku od petnaest dana podnese popis imovina i obaveza svoje kompanije, ali i njegove poverenike da u roku 45 dana predlože otvaranje stečajnog postupka, piše Poslovni dnevnik.

Budući da se nisu odazvali u zakonski predviđenim rokovima, sud je utvrdio da je kompanija nesposobna za plaćanje i po službenoj dužnosti doneo rešenje o istovremenom otvaranju i zaključenju stečajnog postupka.

BB Management & Consulting d.o.o. kompanija je osnovana u februaru 2015., a kao predmeti poslovanja navedeni su savetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem, upravljanje nekretninama i njihovo održavanje, upravljačke delatnosti holding društva, istraživanje tržišta i ispitivanje javnog mnijenja, kao i reklama i propaganda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: