Istorijski poduhvat: Na auto-put stižu nove mašine VIDEO

Podgorica -- Premijer Crne Gore Duško Marković zadovoljan je radovima na gradilištu prioritetne deonice auto-puta Bar-Boljare.

Izvor: cdm.me
Podeli
Foto: Thinkstock, ilustracija
Foto: Thinkstock, ilustracija

Marković je obišao gradilište i zatražio od svih subjekata uključenih u projekat dodatne napore i zalaganje kako bi aktivnosti bile još intenzivnije, a najvažniji crnogorski infrastrukturni projekat završen što pre i na najvišem nivou kvaliteta.

On je istakao da, zahvaljujući uspešnoj ekonomskoj politici Vlade, u budžetu ima dovoljno novca za projekat auto-puta i da niko neće biti zadovoljniji od njega kao predsednika Vlade da sav predviđeni novac bude potrošen jer će to značiti da su svi predviđeni radovi okončani.

On je posetio gradilište auto-puta kako bi se lično uverio u tok radova. Tom prilikom je izrazio zadovoljstvo zbog onoga što je video.

“I danas kao i ranije, imao sam priliku da se uverim u veoma intenzivne radove na ovom crnogorskom istorijskom građevinskom poduhvatu koji realizujemo preko kompanije CRBC i njihovih podizvođača”, rekao je Marković na gradilištu auto-puta kod tunela i mosta u Gornjim Mrkama.

Premijer je dodao da je reč o veoma zahtevnom i složenom građevinskom poduhvatu koji je izložen raznim vrstama rizika i uticaja, da je bilo i stradavanja radnika te da stoga treba preduzimati sve neophodne mere sigurnosti, a da radovi teku nesmetanom dinamikom.

Kako je rekao, zbog toga što se popravljaju vremenski uslovi dopremiće se nove mašin, a na gradilištima će uskoro biti 4.000 radnika.

Vesti

strana 1 od 54 idi na stranu