Komšije očekuju "eksploziju": O jadu ćemo se zabaviti

Ove godine, pod uslovima da nema nikakvih velikih poremaćaja ne u Crnoj Gori, nego globalno, od turizma će imati 10 do 15 odsto više novca nego prošle godine.

Region

Izvor: B92

Nedelja, 29.04.2018.

10:53

Komšije očekuju
Foto: Thinkstock

"Prometovaćemo prvu milijardu", kazao je u intervjuu za Pobjedu predsednik Crnogorskog turističkog udruženja Žarko Radulović

On je istakao i da je ova godina počela mnogo bolje nego prošla, koja je takođe bila dobra.

“Počelo je sve rekordno. Nova godina je bila rekordna, januar, februar nikad više para jer ja ne brojim noćenja nego samo novac. Mart je bio izvanredan, april nikad bolji, maj već sada mogu reći rekordan i o jadu ćemo se zabaviti kako sve goste da smjestimo”, ističe Radulović, prenosi CDM.

Žao mu je, naglašava, što nemamo više hotela.

“Da imamo ne znam koliko hotela sa četiri zvjezdice sve bi bilo puno, jer smo već sad u velikom problemu. Već je prodat veći deo za sledeću sezonu”, rekao je Radulović.

Ove godine raste broj gostiju iz Skandinavije, baltičkih zemalja, biće “eksplozija” Mađara, Poljaka, Čeha, Nemaca, nabraja on, ističući da ih hrabre velike najave, povećanje obima posla i više para.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: