Eklstonovi za kamen na vili u HR dali više od 50.000 €

Slavica Eklston, bivša supruga Bernija Eklstona, pre tri godine kupila je kuću u Zatonu.

Region

Izvor: B92

Petak, 20.04.2018.

18:22

Eklstonovi za kamen na vili u HR dali više od 50.000 €
(Foto: Thinkstock)

Ubrzo je počela građevinske radove kako bi kuću uredila po svom ukusu, a radovi su trajali i tokom turističke sezone, što je uznemirilo njene susede.

Slavica je u Zatonu izgradila svoju oazu za odmor koja ima 550 kvadratnih metara, pišu regionalni mediji i dodaju kako se procenjuje da je jedna od najbogatijih Hrvatica u vilu uložila četiri miliona kuna, a kupila ju je za 19 miliona kuna.

Vilu i zid koji je štiti od znatiželjnih pogleda Slavica je obložila posebnim kamenom koji je, pišu 24 sata, platila oko 440.000 kuna. Slavica voli Dubrovnik, ali nije htela da kupi nekretninu u samom gradu koji vrvi tokom sezone i zato se odlučila za Zaton, prenosi Poslovni dnevnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: