Za šampanjac: Rimac rasprodao svoje auto-zveri od 255 mil €

Rimac automobili iz dana u dan beleže sve veći uspeh.

Region

Izvor: Jutarnji list

Četvrtak, 29.03.2018.

19:06

Za šampanjac: Rimac rasprodao svoje auto-zveri od 255 mil €
Foto: Rimac automobili

Nedavno je Mate Rimac okupljenim novinarima i predstavnicima drugih automobilskih marki u Ženevi predstavio svoj novi električni hiperautomobil C_Two, a sada je direktor prodaje Krešo Čorić na sajmu automobila u Njujorku izjavio kako su gotovo svi modeli već rasprodati, prenosi Jutarnji list.

S obzirom na to da će se u Njujorku naći veliki broj zainteresovanih kupaca s dubokim džepom, gotovo je sigurno da do poslednjeg dana salona više neće biti moguće naručiti C_Two budući da će i preostalih par "mesta" biti popunjeno. Ovo je ogroman uspeh, pogotovo kada uzmemo u obzir da je reč o 1,7 miliona evra vrednom automobilu, čija je cena uz doplate i veća. Portal Autocar navodi kako prosečni kupac ovog hiperautomobila na tu cenu plaća i oko 500.000 evra za nadoplate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: