Merkator na prodaji: Srbi hoće u RS, Arapi u BiH

Trgovinski lanac Merkator u Bosni i Hercegovini mogao bi da bude ponuđen na prodaju, piše ljubljanski Dnevnik.

Region

Izvor: B92

Četvrtak, 04.01.2018.

13:02

Merkator na prodaji: Srbi hoće u RS, Arapi u BiH
Foto: Thinkstock

Prema izvorima ovog lista, trgovački lanac Bingo i bogati investitori iz arapskog sveta zainteresovani su za kupovinu, dok preuzimanje prodavnica u Republici Srpskoj interesuje investitore iz Srbije, prenosi portal Seebiz.

List navodi da nezvanično saznaje da se menadžerski tim Agrokora s Antom Ramljakom na čelu ne protivi mogućoj prodaji. Naravno, po razumnoj ceni.

Seebiz podseća da je objekat Tržnog centra Merkator u Novom Beogradu prodat konzorciju firmi čiji je deo i MPC grupa Petra Matića, za 46 miliona evra, što ne znači da je prodat biznis Merkatora, već samo nekretnina u Beogradu, kako bi se smanjile obaveze tog trgovinskog lanca prema bankama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: