Hitno traže radnika: 2.000€, a u CV ovo obavezno

Kompanija Incenta, koja je veletrgovac za drvo i drvne materijale, hitno traži stručnjaka koji će dobiti godišnju platu od 24.000 evra.

Region

Izvor: Poslovni dnevnik

Sreda, 06.12.2017.

13:50

Hitno traže radnika: 2.000€, a u CV ovo obavezno
Foto: Thinkstock

Inventa je raspisala konkurs za poziciju višeg stručnjaka u sektoru kontrole u filijali u blizini Zagreba.

Od novog radnika se očekuje izgradnja jasnih struktura i kompetencija, kao i sistemsko poboljšanje organizacionih procesa, kao i rad na kontroli u prodaji, određivanju cena i investicijama.

Da biste uopšte mogli da konkurišete za ovaj posao potrebno je da ste ekonomista sa najmanje pet godina radnog iskustva u sferi korporativne kontrole. U oglasu se navodi da je potrebno i vrlo dobro poznavanje nemačkog jezika, a da je poželjno i znanje engleskog.

Na kraju su dodali i da će u obzir uzeti samo one prijave koje pristignu na nemačkom jeziku, a ko ispuni sve navedene uslove ulazi u trku za godišnju platu od 24.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

20 h

Podeli: