Dugo očekivani let A320 je stigao VIDEO

Avion Katar ervejza iz Dohe sleteo je na Međunarodni aerodrom Sarajevo, čime je obavljen dugo očekivani inauguracioni let.

Region

Izvor: B92

Utorak, 31.10.2017.

14:07

Dugo očekivani let A320 je stigao VIDEO
Foto: Youtube, screenshot

U avionu je među desetinama putnika iz Dohe u Sarajevo doputovao i izvršni direktor Katar ervejza Abar al Baker i ambasador BiH u Kataru Tarik Sadović.

Putnike će iz Dohe u Sarajevo i nazad prevoziti erbas A320 koji ima 12 sedišta u poslovnoj i 132 sedišta u ekonomskoj klasi. Putnici će imati pristup sistemu za zabavu Oriks (Oryx One), koji nudi poslednja izdanja filmova, TV setova, muziku, igre i još mnogo toga.

Najniža promotivna cena putovanja je 609 evra. Najjeftinija povratna karta u regularnoj tarifi na relaciji Sarajevo – Doha – Sarajevo iznosi blizu 650 evra u ekonomskoj klasi, dok će najskuplja karta u poslovnoj klasi koštati 3.000 evra.

"Uvođenje letova za Sarajevo je značajan korak napred u povećanju naše prisutnosti u istočnoj Evropi, a osiguraćemo putnicima novu i uzbudljivu rutu u izvanredan grad i iz njega. To je ujedno i dokaz naše opredeljenosti ka proširenju globalne mreže. Dodavanje Sarajeva u našu globalnu mrežu omogućiće putnicima u BiH da se spoje s više od 150 destinacija širom sveta kroz naš centar s pet zvezdica – aerodrom Hamad", rekao je ranije izvršni direktor Katar ervejz grupacije Akbar al Baker.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

12 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: