Elektrošokom na taksiste - vozači Ubera se svete

Taksisti i vozači Ubera sukobili su se na području Konavala nedaleko od dubrovačkog aerodroma, drugi put u poslednijih nekoliko dana, pišu hrvatski mediji.

Region

Izvor: B92

Utorak, 01.08.2017.

09:26

Elektrošokom na taksiste - vozači Ubera se svete
Foto: Thinkstock

Dubrovačka policija potvrdila je da je sedam do devet osoba učestvovalo u narušavanju javnog reda i mira i da su dve osobe privedene.

Inače, tokom popodneva u ponedeljak zabeležili su čitav niz dojava o sukobima i napadima na vozače taksija, kao i okupljanje vozača Ubera. Sve su proverili, nigde ih nisu pronašli grupisane. Nemaju informacije da je neko teže ozleđen ili da je završio u bolnici.

Božo Miletić, vođa taksista, tvrdi nam da je istinita priča o okupljanju vozača Ubera.

"Prema mojim informacijama okupilo ih se više od stotinu na potezu od Dubovnika do aerodroma. Bacaju predmete i daju elektrošokove. Dvojica taksista su završili u bolnici zbog elektrošokova, a jedan kolega nam je zasut kamenjem na ulazu u grad. Razbili su mu glavu. Ja se sada nalazim ispred policijske stanice. Došao sam da proverim šta se događa i prijavim brojne pretnje koje sam dobio poslednjih dana", kazao nam je Miletić.

Podsetimo, taksisti su tvrdili da su ih u petak pretukli vozači Ubera, na kraju se ispostavilo da su ih napali pripadnici Torcide.

Pokušali smo doći do informacija i s druge strane, ali u Uberu su nam rekli da istražuju što se događa i da će nešto konkretnije imati tek sutra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: