Todorić osvaja i CG, kupuje im "netaknutu prirodu"

Karisma Adriatik, koja je u suvlasništvu Agrokora, preuzima od 2017. godine upravljanje nad rizortom Ruža Vjetrova u Baru u Crnoj Gori, standarda 4 zvezdice.

Region

Izvor: Poslovni dnevnik

Sreda, 31.08.2016.

16:13

Todorić osvaja i CG, kupuje im
Foto: Thinkstock, ilustracija

U Dobrim Vodama, u opšini Bar potpisan Ugovor o Upravljanju između društva Karisma Adriatik i rizort „Ruža Vjetrova“. Ugovor o upravljanju potpisao je Veljko Ostojić , direktor društva Karisma Adriatik, Jovo Milić ispred resorta „Ruža Vjetrova“ kao izvršni direktor.

„Potpisom ovog ugovora Karisma Adriatik širi svoje poslovanje nakon Hrvatske i na Crnu Goru. To je deo našeg jasnog cilja da u narednom period u svom portfelju imamo 5.000 soba”, istakao je Ostojić.

Rizort "Ruža Vjetrova" nalazi se na prostoru od 40.000 kvadratnih metara, a raspolaže sa 106 soba i apartmana, dva bazena, dva restorana i dva bara, dva teniska terena kao i dečijim igralištem i mini-zoo vrtom, 500 ležaljki okruženo netaknutom prirodom. U planu su i dalje investicije i širenje kapaciteta za sezonu 2018.

Takođe potpisan je i ugovor s francuskim turoperaterom “Look Voyages”, na period od 3 godine sa opcijom produženja ugovora na dodatne 2 godine.

"Navedenim ugovorom osigurava se visoka popunjenost "Ruže Vjetrova" kao i produžuje razdoblje poslovanja resorta.

Karisma Adriatik u svom portfelju u Hrvatskoj ima 3 rizort na području Dubrovnika i Makarske, a sa ovim resortom širi svoju ponudu i na porodične resorte.

Uz to u toku je priprema kompletne rekonstrukcije Hotela Plat kao najveća investicija Karisme Adriatik, kojom će se ponuda Dubrovačkog regiona obogatiti za više od 500 soba standarda 5 zvezdica, najavio je Ostojić i dodao da Karisma Adriatik u svom poslovanju uvek stavlja naglasak na odgovornost prema lokalnom stanovništvu i saradnji sa lokalnom zajednicom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: