Svetski lanac stiže na Hvar, niče hotel i vile

Dobre vesti stižu za ostrvo Hvar, hrvatska prestižna turistička destinacija dobiće hotel sa vilama vodeće globalne hotelijerske kompanije Four Seasons.

Region

Izvor: B92

Sreda, 30.03.2016.

16:01

Svetski lanac stiže na Hvar, niče hotel i vile
(Foto: Thinkstock.com)

Four Seasons Resort Hvar trebalo da bude otvoren 2019. godine, objavila je kompanija na internetskim stranicama u utorak.

Four Seasons se udružio s Arka Kapitalom, investicionom bankom koja otvara kompleks u uvali Brizenica. Imaće, piše u saopštenju Four Seasons, luksuzni hotel sa 120 soba i 60 privatnih rezidencija koje će imati od jedne do dve spavaće sobe, do vila s tri ili pet spavaćih soba. Biće tu i brojni bazeni, restorani, barovi, butici ...

Izvršni direktor Arka Capitala, Riad Meliti, izjavio je da kompanija gradi prirodno letovalište na prelepom, povučenom mestu jednog od najlepših zaliva na dalmatinskoj obali.

"Four Seasons je bio prirodan izbor jer dele našu posvećenost eleganciji, usluzi koja nema premca i luksuzu. Taj hotelski lanac ima dugu istoriju, snažan i neokaljan brend i beskompromisno najviše standarde. "

Luksuzno letovalište biće smešteno na poluostrvu Kabal, severno od Starog Grada.

Letovalište će imati sopstveni zaliv, brojne bazene za plivanje i manje privatne bazene sa, vrhunski spa i fitnes centar, više restorana, kafića, barova i butika, kao i prostorije za konferencije i bankete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: