Rus kupio tivatsku Mimozu

Prema nezvaničniminformacijama, najstariji tivatski hotel Mimoza prodat je ruskom investitoru koji je nedavno postao vlasnik hotela Primavera.

Region

Izvor: SEEbiz

Subota, 30.05.2015.

14:50

Default images
Foto: Thinkstock.com

Izvršni direktor HTP Mimoza Bojan Milošević nije potvrdio vest o prodaji hotela.

"Postoje priče, ali je rano o tome govoriti. Ništa nije zvanično. Kada dobijemo informaciju, obavestićemo javnost", rekao je on.

Ukoliko je informacija o prodaji hotela Mimoze tačna, ovaj hotel odradiće letos svoju poslednju sezonu, a na jesen bi počelo njegovo rušenje.

Prema nezvaničnim informacija ponuđena cena Mimoze je između pet i osam miliona evra. Hotel sa trenutno dve zvezdice, izgrađen je 1958. godine, a nalazi se na dvadesetak metara od mora.

Vlasnici 83 odsto akcija, Veselin Barović i Đorđije Nicović, za prodaju su se odlučili kako bi pokrili kreditna zaduženja za dogradnju i rekonstrukciju hotela Pine, koji je otvoren u julu prošle godine, kao i da bi krenuli u rekonstrukciju kompleksa Kamelija u Donjoj Lastvi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: