Kad na FB objaviš da pečeš kolače

Jasni Bačić su na vrata porodičnog doma pokucala četiri inspektora, nakon što je na Fejsbuku objavila da će peći kolače za prodaju, pišu regionalni mediji.

Region

Izvor: 24sata.hr

Petak, 31.10.2014.

14:58

Default images

Pretresali su joj dom tražeći mašine za proizvodnju kolača. Jasna Bačić je, naime, nedavno na svojoj stranici na Fejsbuku objavila da će peći kolače za prodaju a navela je vrste i cene. Sprema se da započen posao, ali nije stigla ni da zagreje rernu, a inspektori su joj zakucali na vrata.

"Cirkus oko pretresa kuće trajao je sat vremena. Inspektori nisu bili agresivni, ali čim su ušli u kuću, moja deca su od straha počela da plaču. Naravno da nisu ništa našli, a kamoli mašine za pečenje kolača. Imam običnu pećnicu u šporetu, a i ona je pokvarena" , tvrdi Jasna Bačić.

"Objavila sam to na 'fejsu' jer uskoro nameravam da otvorim radnju pa sam potencijalne kupce htela da obavestim o vrstama kolača i cenama. Inspektori su to pročitali na 'fejsu' i od toga napravili predstavu" kaže ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: