Raspisan tender za Institut Igalo

Savet za privatizaciju i kapitalne projekte Vlade Crne Gore raspisao je tender za prodaju 56,5 odsto državnog kapitala u Institutu Simo Milošević, u Igalu.

Region

Izvor: B92

Petak, 31.01.2014.

14:39

Default images

Početna cena je deset miliona evra. Kako je saopšteno, zainteresovani ponude mogu dostavljati do 29. aprila.

Zdravstveni centar u Igalu jedna je od najvećih i najpoznatijih institucija za multidisciplinarno banjsko lečenje na Mediteranu.

Taj centar je vlasnik i ekskluzivne Vile "Galeb", koja je sagrađena 1979. godine za potrebe tadašnjeg predsednika SFRJ Josipa Broza Tita.

Interesovanje za Institut Igalo već je pokazala kompanija "Azmont Investments", čiji su predstavnici najavili da će otkupiti tendersku dokumentaciju. Ranije je interesovanje za taj Institut pokazivala i "MK grupa" srpskog biznismena Miodraga Kostića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: