Beograd daje zemljište u zakup, evo kako do njega

Sekretarijat za privredu grada Beograda objavio je poziv za prikupljanje ponuda za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta na teritoriji Grada

Srbija

Izvor: Tanjug

Nedelja, 13.01.2019.

10:52

Beograd daje zemljište u zakup, evo kako do njega
(Foto: Thinkstock)

Kako je navedeno na sajtu grada Beograda, reč je o zemljištu na području 14 gradskih opština - Barajeva, Voždovca, Grocke, Zvezdare, Zemuna, Lazarevca, Mladenovca, Novog Beograda, Obrenovca, Palilule, Rakovice, Sopota, Surčina i Čukarice.

O terminima za obilazak zemljišta koje se daje u zakup i na korišćenje zainteresovani ponudjači se mogu informisati na sajtu grada Beograda (www.beograd.rs) ili u prostorijama gradskog Sekretarijata za privredu u ulici Kraljice Marije broj 1.

Pravo na učešće imaju pravna i fizička lica koja ispune tražene uslove, a rok za podnošenje prijava je 18. januar, do 15 sati.

Kako se navodi, blagovremenim će se smatrati sve prijave dostavljene u pisarnicu Gradske uprave grada Beograda i prijave predate preporucenom poštom do navedenog roka, dok se neblagovremene i nepotpune prijave neće razmatrati.

Javno nadmetanje održaće se u zgradi Gradske uprave grada Beograda, na Trgu Nikole Pašića broj 6.

Dan i satnica javnog nadmetanja za sve opštine pojedinačno može se videti na sajtu grada Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: