Hoćete na selo - daju kuću, posao i redovnu platu

Vinarija Kovačević obezbeđuje dom i posao za tri porodice iz Srbije koje žele da se opredele za život na selu i rad na poljoprivrednom gazdinstvu i vinogradu.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 21.08.2018.

08:23

Hoćete na selo - daju kuću, posao i redovnu platu
Foto: Thinkstock

Poslodavac planira da obezbedi posao, kuću i redovnu platu za oba supružnika u selu Grabovu, opština Beočin (dve porodice) i u Irigu (jedna porodica), prenosi RTV.

Postoje uslovi da se izabranim porodicama obezbedi manja površina poljoprivrednog zemljišta (bašta) kao i uslovi za gajenje nekoliko životinja koje bi mogle da služe za ishranu porodice.

Poljoprivrednog zemljišta (bašta) kao i uslovi za gajenje nekoliko životinja koje bi mogle da služe za ishranu porodice.

Posle određenog perioda probnog rada i upoznavanja, supružnici bi bili primljeni u radni odnos na neodređeno vreme. Angažman, prava i obaveze, kao i plate su definisane pravilnikom kompanije, kao i satnica za određenu vrstu posla, a sve u zavisnosti od sposobnosti, odnosno kvalifikacija supružnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: