Požurite i vidite ponudu 1.500 izlagača

Posetioci novosadskog 85. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, na kojem učestvuje 1.500 izlagača iz 30 zemalja, moći će da razgledaju ponudu do 21. maja.

Srbija

Izvor: Beta

Nedelja, 20.05.2018.

14:44

Požurite i vidite ponudu 1.500 izlagača
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Posetioci će moći da razgledaju sajamsku ponudu do ponedeljka, do 16 časova, saopštio je Novosadski sajam na kojem se manifestacija održava.

Radno vreme za posetioce je do 19.00, a u ponedeljak kapije za ulazak na sajam zatvaraju se u 16.00, poručili su sa Poljoprivrednog sajma.

Na sajmu se u okviru kolektivnih izložbi predstavljaju privrednici i poljoprivrednici iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Holandije, Italije, Izraela, Kine, Mađarske, Španije i Tunisa.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i ove godine je podržalo organizovanje Nacionalne izložbe stoke, a okviru izložbe "Kvalitet više" predstavljena je organska proizvodnja, proizvodi s geografskim poreklom, sa oznakom "srpski kvalitet" i prvi put zanatske pivare.

Raznovrsna je i bogata Izložba poljoprivredne mehanizacije, a pri kupovini na samom sajmu je moguće ostvariti i popuste od tri do deset odsto.

Tokom 85. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Kongresnom centru se održavaju stručni skupovi, kongresi, predavanja i konferencije.

Posetioci s kupljenim ulaznicama učestvuju u nagradnoj igri, a ove godine pokloni su dva traktora "belarus 622" i "john deere 5045 wd", kao i roto freza "hisarlar".

Zemlja prijatelj je Francuska. Organizatori su pozvali zainteresovane da posete sajam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: