Poljoprivreda hit u Novom Sadu - krevet i do 40 €, ali ih nema

Sve je spremno za 85. Poljoprivredni sajam, koji počinje u Novom Sadu.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 16.05.2018.

10:39

Poljoprivreda hit u Novom Sadu - krevet i do 40 €, ali ih nema
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Očekuje se veliki broj posetilaca iz zemlje i inostranstva, a oni koji još uvek nisu pronašli smeštaj za narednih 7 dana, sada bi mogli biti u nezgodnoj situaciji.

Smeštajni kapaciteti većine hotela u periodu trajanja poljoprivrednog sajma popunjeni su već mesecima unazad, a prenoćište su pronašli samo oni koji su o tome razmišljali na vreme.

U potrazi za prenoćištem mnogi kontaktiraju agencije koje se bave izdavanjem stanova na dnevnom nivou, kako zbog većeg komfora, tako u nekim slučajevima i zbog niže cene. Međutim, slobodnih smeštaja ni u tom slučaju nije mnogo ostalo.

"Krevet košta negde između 15 i 20 evra, znači za jedan stan koji može da primi dve osobe, cena bi bila između 35 i 40 evra, a kada pomnožimo sa 7 dolazimo do računice, koliko je novca potrebno za ovogodišnji sajam. Naravno, ukoliko je više dana u pitanju možete ostvariti i neki popust, ali to sve zavisi od dogovora sa vlasnicima i koliko unapred rezervišete stan" , kažu ispred jednog portala za bukiranje smeštaja.

Poljoprivredni sajam samo je jedna u nizu manifestacija koja doprinosi povećanju broja turista u Novom Sadu. U prvom kvartalu 2018. zabeleženo je više od 70.000 noćenja, što je porast za čak 36 odsto, kažu iz Turističke organizacije Novog Sada, prenosi RTV.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: