Savršena oaza u Srbiji: Turisti će da hrle VIDEO

Kapaciteti planine Zlatar još uvek su nedovoljno iskorišćeni, iako je prva asocijacija na nju netaknuta priroda i savršena domaća hrana.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.03.2017.

12:24

Savršena oaza u Srbiji: Turisti će da hrle VIDEO
Foto: Screenshot/Dobra zemlja

Bilo da je posetitie zimi ili kada sve vrvi od zelenila, ova planina pruža mir.

Njega je ovde potražila i Milica Dugonjić. Na putu za more odseli su na ovoj planini u jednom hotelu i od tada se rodila ljubav na prvi pogled.

Odlučili su da tu sagrade dom. I tako je sve i počelo...

“Krenuli smo sa zidanjem, znali smo da ćemo da uspemo i bili smo presrećni što su prvi gosti koji su odseli bili zadovoljni i sa objektom i planinom“, kaže Milica.

Kako ističe, Zlatar može punio toga da ponudi i gosti mogu da uživaju

“Hteli smo da imamo apartmane sa kupatilom i dnevnim boravkom i da svaki gost koji dođe ima pravu udobnost, posle toga došla je žičara koja je doprinela da gosti mogu da se skijaju“, priča ona.

Oni gostima nude deset apartmana, a svaki ima svoju priču jer je posebno opremljen sa nameštajem koji je prenet iz Novog Sada.

Hrana se isključivo uzima od meštana sa Zlatara, a gosti to i traže. Svaki gost mogao je besplatno da savlada skijanje, a podučava ih njen sin koji je difovac.

Obnovljena je i klanica što stočarima sa ovog kraja predstavlja veliku olakšicu.

A šta sve Zlatar može da pruži turistima, opširnije u video prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: