Dobra zemlja otkriva zašto poskupljuje meso

Poslednji vikend jula donosi lepo vreme, ali i neke stare probleme i brojna pitanja.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 30.07.2016.

11:10

Dobra zemlja otkriva zašto poskupljuje meso
Foto: B92

Poslednjih dana priča se o velikom poskupljenju mesa. Koliko je to opravdano i šta se dešava sa cenom stoke pokušaćemo da saznamo u ovonedeljnoj emisiji.

Malina se i dalje bere, bar kod onih koji imaju sortu polane. Proveravamo kakvo je stanje vinograda na Fruškoj Gori, ali bili smo i na Staroj planini.

Tamo se nalazi jedna od najvećih plantaža lavande. Gaji se pretežno na mediteranu, daje odlične prinose i izuzetno kvalitetno eterično ulje. Mnogi je koriste sušenu, u ormaru kako bi rasterala moljce. Više o ovim ali I drugim aktuelnim temama iz oblasti poljoprivrede u nedelju od 8h u emisiji "Dobra zemlja".

Voditelj Ana Adžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: