Borba za Prvi maj - hoće ih i Dansi

Leksovačka konfekcija "Dansi" zainteresovana je za kupovinu "Aha Mura-Prvi maj" u Pirotu, izjavila je direktorka pirotske fabrike Maša Flegar.

Izvor: Tanjug

Utorak, 31.03.2015.

14:37

Default images
Foto: Tanjug

"Reč je o firmi koja je zainteresovana da proizvodi 30 do 50 hiljada pari odela mesečno za svoje kupce u Americi, Italiji i Švajcarskoj. Narednih dana će sa predstavnicima 'Dansija' biti organizovan sastanak u Ministarstvu privrede", navela je Flegar u saopštenju.

Ona je precizirala da Ministarstvo i rukovodstvo "Aha Mure" intenzivno rade na pronalaženju potencijalnih partnera za pirotsko preduzeće u kojem su mašine, zbog stečaja matične firme "Mura" u Sloveniji, zaustavljene pre gotovo deset meseci.

Pirot je nedavno posetio i vlasnik turske kompanije "Link tekstil" i izrazio nameru da kupi to preduzeće sa 1.328 radnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: