Niče još jedan kompleks u centru BG

U samom centru Beograda, do januara 2016. godine, trebalo bi da nikne još jedan stambeno-poslovni kompleks.

Izvor: Novosti

Petak, 08.08.2014.

16:09

Default images

Objekat će biti sagrađen na mestu nekadašnje Industrije kotrljajućih ležajeva u Ulici knez Danilovoj, pišu "Novosti".

Kako piše taj list, lokacija je ograđena, tabla postavljena, pa je izvesno da će izgradnja početi uskoro. Investitor, firma "Direct Capital S" nije želela da daje informacije o projektu. Ipak, najavili su da će zvanična kampanja početi za tri do pet nedelja.

Kako je objavljeno još 2009. godine, ekskluzivnog stambeno – poslovni kompleks biće površine 90.000 m2, vrednost je procenjena na 100 mil EUR.

U kompleksu biće sagrađene četiri zgrade sa oko 300 stanova, a u svakoj će postojati tri lifta i spa centar. Osim toga, u ovom stambenom kompleksu postojaće i sportski sadržaji, teretana, prodavnice, kao i posebna zdravstvena ustanova, a za buduće stanare biće angažovano i danonoćno obezbeđenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: