Suarez ostaje bez sponzora

Poker kompanija "888" raskinula je sponzorstvo s fudbalerom Luisom Suaresom, koji je na utakmici Svetskog prvenstva ugrizao Italijana Đorđa Kjelinija za rame.

Izvor: Beta

Petak, 27.06.2014.

18:47

Default images

"Nažalost, posle Suaresovog postupka na utakmici između Urugvaja i Italije, odlučili smo da raskinemo sponzorstvo sa Suaresom", navodi se u saopštenju poker sajta "888".

Suares je na utakmici Urugvaja sa Italijom na Svetskom prvenstvu ugrizao Kjelinija, ali nije kažnjen na samom susretu jer arbitar Marko Rodriges nije video incident. On je juče suspendovan na četiri meseca iz fudbala i neće moći da igra narednih devet utakmica za reprezentaciju Urugvaja.

S druge strane, urugvajski Mekdonalds je iskoristio incident Suaresa na utakmici Grupe D izmđu Urugvaja i Engleske za promociju svojih prozivoda. Oni su na svom zvaničnom Tviter profilu našalili na račun Suaresa.

"Hej, Suares, ako si gladan, dođi kod nas, daćemo ti zalogaj Big Meka", navodi se u objavi urugvajskog Mekdonaldsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: