RB Kolubara: Netačne izjave iz EPS

Rudaraski basen "Kolubara" je ukazao na, kako se navodi, netačne i senzacionalističke izjave rukovodstva EPS-a, koje ugožavaju funkcionisanje te kompanije.

Izvor: Beta

Utorak, 03.06.2014.

17:28

Default images

"Oštro protestujemo povodom netačnih senzacionalističkih medijskih tvrdnji samog vrha EPS koji ugrožavaju funkcionisanje RB 'Kolubara' ali i kompletnog nacionalnog energetskog sistema. Ovi spekulativni istupi vrha EPS se dešavaju u periodu u kojem se 'Kolubara' svim snagama bori da osposobi proizvodnju uglja, od koje zavisi većina proizvodnje struje u Srbiji", piše u saopštenju.

Dodaje se je u toku analiza i procena štete od poplava u "Kolubari" i da je neodgovorno davanje bilo kakvih paušalnih procena dok taj posao ne bude završen.

"Kolubara" će, kako je najavljeno, "za nekoliko dana predstaviti sve rezultate analize štete, ali i dati argumente o svim netačnim medijskim senzacionalističkim tvrdnjama vrha EPS-a".

Beogradski mediji su ovih dana pisali o šteti "Kolubare" zbog poplava, pre svega zbog toga što mašine i oprema nisu osigurani od poplava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: