Mihajlović: Neću imati razumevanja

Ministarka građevinarstva i saobraćaja Zorana Mihajlović kaže da će svi organi i preduzeća, čiji je vlasnik država, morati da se usklade sa politikom Vlade.

Izvor: B92

Sreda, 30.04.2014.

19:00

Default images

Ona je dodala da za propuste u upravljanju neće biti razumevanja.

Javna preduzeća, akcionarska društva, direkcije i uprave u nadležnosti Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture radiće u koordinaciji sa Ministarstvom, a sastanci s potpredsednikom Vlade i resornom ministarkom održavaće se jednom mesečno, navodi se u saopštenju posle sastanka Mihajlović sa direktorima preduzeća i državnih ustanova.

Rukovodioci preduzeća i institucija iz tog sektora izložili su rezultate svog rada, profesionalne biografije i ključne probleme na današjnem prvom sastanku.

"Od direktora se očekuje da redovno izveštavaju Ministarstvo o svim problemima, a do 5. maja su dužni da dostave resornom ministru kratak izveštaj u kojem će predstaviti najvažnije poslove i projekte na kojima rade, ključne probleme sa predlozima rešenja i strateške projekte na kojima će raditi u naredne dve do tri godine", zaključeno je na sastanku održanom u Vladi Srbije.

Sastanku su pristustvovali i direktori "Železnica Srbije", JP "Putevi Srbije", Aerodroma "Nikola Tesla", "Koridora Srbije", Direktorata civilnog vazduhoplovstva, Kontrole letenja Srbije i Crne Gore (SMATSA), Građevinske direkcije Srbije, Republičkog geodetskog zavoda, Agencije za bezbednost saobraćaja i Saobraćajnog instituta CIP, navedeno je u saopštenju Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: