FVK: Neprihvatljiva ponuda Vlade

Radnici Fabrike vagona iz Kraljeva nastavljaju štrajk, jer nisu postigli dogovor na sastanku u Ministastvu privrede.

Izvor: Tanjug

Petak, 17.01.2014.

20:14

Default images

Predsednik Štrajkačkog odbora Nenad Terzić podsetio je večeras u Kraljevu da radnici traže da im se isplati 10 zaostalih plata i overe zdravstvene knjižice i zbog toga nastavljaju štrajk koji traje već sedam meseci.

Terzić je posle današnjg sastanka sa predstavnicima Ministarstva privrede, po dolasku u Kraljevo, rekao da su im ponudili samo dva minimalca.

"To nismo mogli da prihvatimo, jer radnicima to ništa ne znači. Nastavljamo štrajk do ispunjenja zahteva", rekao je Terzić.

Štrajkački odbor je saopštio da im je novi direktor ponudio da u naredna četiri meseca rade, što su oni odbili.

Oko 200 radnika Fabrike vagona već pet dana štrajkuju u Gradskoj skupštini u Kraljevu, jer nisu primili ni dinara od maja prošle godine, nisu im overene zdravstvene knjižice i duguje im se 20 plata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: