Glamočić: Farmeri, budite složeniji

Ministar poljoprivrede Dragan Glamočić pozvao je poljoprivrednike da u 2014. godini budu složniji.

Izvor: B92

Utorak, 31.12.2013.

14:33

Default images

On im je poručio da samo udruženi mogu nastupati na tržištu sa ponudama koje im omogućavaju profit.

Čestitajući poljoprivrednim proizvođačima novogodišnje i božićne praznike, Glamočić je naveo da je 2013. godinu, kao i one pre nje, obeležila razjedinjenost poljoprivrednika oko ciljeva koji su od vitalnog značaja.

"Samo udruženi, sa jasnim ciljem možete da se uhvatite u koštac sa farmerima iz razvijenijih zemalja", poručio je ministar poljoprivrednicima.

Ocenjujući da je godina pred nama puna izazova, on je dodao da je neophodno da budemo disciplinovani, vredni, odgovorni prema sebi i porodici, poslu koji obavljamo i državi da bismo uspešno savladali iskušenja koja nas očekuju.

"U Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije i meni lično, imaćete podršku. Prihvatite ispruženu ruku, budite otvoreni za nova znanja, edukujte se, jer u znanju je budućnost poljoprivrede Srbije", navedeno je u Glamočićevoj čestitki objavljenoj na sajtu Ministarstva poljoprivrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: