EPS: Ni dinar na crno

Elektroprivreda Srbije (EPS) ni dinar nije isplatila "na crno", a Vlada Srbije odobrila je sve rashode EPS-a, saopštilo je danas to javno preduzeće.

Izvor: Beta

Subota, 28.12.2013.

16:05

Default images

Ugovori o sponzorstvu sa sportskim savezima potpisani su pred kamerama u prisustvu ministara prethodne Vlade, o leta 2012. godine, a nova Vlada Srbije nije osporila Godišnji plan poslovanja kojim je to bilo predvidjeno", navodi se u saopštenju EPS-a povodom "pisanja pojedinih medija" o izveštaju Državne revizorske institucije o poslovanju EPS-a za 2012. godinu

U Godišnjim programu poslovanja EPS, pored ostalog, sadržane su sve pozicije prihoda i rashoda u skladu sa Statutom EPS-a, pa i sponzorstva i donacije, navodi se u saopštenju.

"Davanjem saglasnosti Vlade na Godišnji program poslovanja 8. novembra 2012. godine, odobrene su, iako naknadno, i sve planske pozicije prihoda i rashoda EPS-a, uključujući i planove nabavki", naveo je EPS.

Sve pomenuto potpisalo je prethodno poslovodstvo na čelu sa Dragomirom Markovićem, saopštio je EPS.

"EPS je sve vreme poslovao u skladu sa Godišnjim planom poslovanja, na koji je Vlada na kraju ipak dala saglasnost i ni jedna stavka nije osporena", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: