Bus plus: Spremni smo za analizu

Kompanija Apeks saopštila je da se raduje analizi rada Bus plus sistema, koju je najavio predsednik Privremenog veća Beograda Siniša Mali.

Izvor: B92

Subota, 30.11.2013.

12:22

Default images

"Otvoreni smo za svaki vid komunikacije ili dostupnosti materijala. Takođe se radujemo najavljenoj analizi i sagledavanju realnog potencijala koji sistem Bus plus može da pruži", rekao je Veljko Vlahović, direktor Apeks solušn tehnolodžija (Apex solution technology d.o.o.).

U Apeksu su, kako se navodi u saopštenju, uvereni da će analitičari biti prijatno iznenađeni mogućnostima tog sistema "koje mogu biti isključivo u službi građana i boljeg funkcionisanja grada i gradskog prevoza".

Mali je juče, gostujući u Kažiprstu RTV B92, najavio da se u okviru analize rada javnih preduzeća, može očekivati i analiza rada "Bus plus sistema", što će biti deo analize o poslovanju GSP "Beograd".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: