Železnice SRB: Poštovaćemo obaveze

Železnice Srbije su poručile povodom najava crnogorskih železnica da će tražiti nadoknadu zbog blokade, da će to srpsko preduzeće poštovati ugovorne obaveze.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 31.10.2013.

14:28

Default images

"Srpske železnice kao državno preduzeće i kompanija od javnog interesa moraju da poštuju sve zakonske procedure i ugovorne obaveze", rečeno je Tanjugu u Železnicama Srbije.

Crnogorska železnica saopštila je prethodno da trpi ozbiljne gubitke zbog blokade pruge Beograd-Bar u stanici Priboj i najavila da će zbog toga od Železnice Srbije tražiti nadoknadu štete.

Železnički saobraćaj na pruzi Beograd - Bar uspostavljen je jutros u 10 sati, nakon što su tri dana radnici Fabrike automobila Priboj (FAP) blokirali prugu.

Vozovi otada neometano idu celom železničkom trasom između Beograda i Bara. Radnici FAP-a blokirali su u poneđeljak prugu Beograd-Bar, tražeći isplatu zaostalih plata i rešenje pitanja sudbine te kompanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: