Vučić kritikuje "dežurne mrzitelje"

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i lider SNS-a Aleksandar Vučić pozvao je građane da pomognu da se Srbija izvuče iz krize.

Izvor: Beta

Nedelja, 20.10.2013.

15:26

Default images

Vučić je na stranačkom skupu Srpske napredne stranke u niškom Narodnom pozorištu, rekao da je ponosan na paket ekonomskih mera koji je Vlada nedanvno usvojila.

"Ponosan sam što smo krenuli sa teškim i bolnim merama koje se nikome ne sviđaju, ali nismo ih ni preuzeli da bi se nekome dopale. Rekli smo ljudima istinu u oči", rekao je Vučić.

On je pozvao građane da pomognu da se Srbija izvuče iz krize i poručio da će biti rešen problem javašluka i prezaposlenosti u javnim preduzećima.

"Pred nama je još teži period - borba za svako radno mesto u Srbiji. Moramo da podignemo i spasimo našu ekonomiju. Brojke su strašne, kad pogledate naš fiskalni deficit, zaduženje i javni sektor", rekao je Vučić.

Lider SNS-a je ocenio da su se, kako ih je nazvao, "dežurni mrzitelji" oglasili i posle dolaska prvog aviona Er Srbije.

"Njima nikada i ništa nije dobro, oglasili su se govoreći protiv svoje zmelje. Obradovalo me je to što je protiv njih ustao običan narod koji je pokazao da ti mrzitelji ne mogu da pobede želju za boljom Srbijom", rekao je Vučić.

Vučić koji je i prvi potpredsednik Vlade Srbije govorio je na konvenciji SNS-a povodom pet godina postojanja te stranke, o čemu više možete čitati na našoj stranici Info.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

195 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: