Merkator: Nova mogućnost za uštedu

Kompanija Merkator-S uvodi nove pogodnosti za korisnike Pika kartice koje će omogućiti uštedu od, kako saopštavaju iz ove kompanije, čak 30.000 dinara godišnje.

Izvor: B92

Četvrtak, 31.01.2013.

18:28

Default images

Ušteda 30.000 dinara

Od 1. februara nova vrednost kupovine koja je potrebna za Pika bod iznosi 100 dinara, umesto dosadašnjih 500 dinara. Pored manjeg iznosa potrebne kupovine za jedan Pika bod, Merkator je potrošačima omogućio da svoje Pika bodove dobiju i plaćanjem svim bankarskim platnim karticama, a ne samo gotovinom.

Korisnici Pika kartice moći će od 1. februara na lakši i brži način da sakupljaju bodove. Svakih 100 dinara kupovine u Roda i Merkator trgovinama doneće korisnicima Pika kartice po jedan bod koji se sakuplja na Pika kartici. Sa svakom sledećom kupovinom povećava se broj sakupljenih bodova. Tako na primer, sa 250 sakupljenih bodova, potrošači će moći da ostvare uštedu u iznosu 500 dinara, sa 1.250 sakupljenih bodova, uštedu u iznosu 5.000 dinara, odnosno sa 3.500 sakupljenih bodova, uštedu u iznosu 21.000 dinara. Period sakupljanja i korišćenja bodova ostaje nepromenjen i traje od 1. februara do 31. jula i od 1. avgusta do 31. januara, kada potrošači treba da iskoriste bodove koje su prikupili. Redovnom kupovinom i korišćenjem Pika kartice u Roda i Merkator trgovinama, potrošač, u proseku, može da uštedi i više od 30.000 dinara za godinu dana, saopštavaju iz Merkatora.

Sakupljanje bodova moguće je ostvariti kupovinom u svim Roda i Merkator trgovinama, kao i posebno označenim prodavnicama M tehnike, Intersporta, Avenija Mode, Modiane, parfimeriji Beautique, M restoranu i Santana baru.

Pika kartica i dalje omogućava beskamatnu kupovinu tehnike, tekstila i galanterije do 12 mesečnih rata, kao i odloženo plaćanje do 30 dana.

"Pogodnosti kupovine sa Pika karticom, koje su od sada još dostupnije potrošačima, donose značajne uštede, što je izuzetno korisno u uslovima slabije kupovne moći građana. Zbog toga ćemo nastaviti da kreiramo posebne ponude i dodatne pogodnosti za potrošače koji kupuju sa Pika karticom u našim i partnerskim trgovinama“, izjavio je Goran Sorak, izvršni direktor za marketing Merkator trgovine jugoistočne Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: