Plata 1.000 €- nema zainteresovanih

Kompanije Griner Pakidžing i Magna internešnal ne mogu da nađu menadžere za svoje fabrike koje planiraju da otvore, piše Novi magazin.

Izvor: Novi magazin

Petak, 31.08.2012.

15:28

Default images

Nema zainteresovanih za platu od 1.000 €

Ove dve kompanije nude odličnu platu od hiljadu evra u opštini Odžaci ali je za sada odziv jako slab.

U ovu vojvođansku opštinu ovog proleća došle su dve kompanije, austrijska Griner Pakidžing i kanadska Magna internešnal sa grinfild investicijama, koje nameravaju da zaposle 700 radnika. Griner Pakidžing namerava investirati osam miliona evra u proizvodnju ambalaže i zaposliti ukupno 444 radnika. S druge strane Magna internešnal namerava da zaposli oko 120 radnika i gradiće pogon za proizvodnju presvlaka za automobilska sedišta. Vrednost njihove investicije je 5,6 miliona evra.

U opštini Odžaci ima 4.600 nezaposlenih, a prosečna neto plata je 266 evra. Ipak, uprkos upornim pozivima da dođu da rade u Odžacima i primamljive mesečne zarade od 1.000 evra, niko od menadžera nije pokazao interes da u ovim kompanijama potraži posao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

245 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: