HR: Srbima samo nebo granica

Hrvatski poslovni internet mediji bave se danas najavama brojnih stranih i domaćih investicija u Srbiji. Kako navode, "Srbima je samo nebo granica..."

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.04.2012.

14:35

Default images

To je danas i najčitanija vest na hrvatskom portalu business.hr koji se u tekstu pod tim nazivom bavi privlačenjem stranih investicija i povećavanjem proizvodnje i izvoza u našoj zemlji.

Kako pišu, Srbija se nedavno pohvalila ogromnim izvozom Zastava oružja, otvaranjem 120 italijanskih firmi.

Hrvatski mediji podsećaju i da je otvorena fabrika Fijat automobili Srbije, podsećaju da će se u Srbiji graditi i najveći solarni park na svetu, ali naglašavaju da ni tu Srbija neće stati.

Mediji u toj zemlji navode i da je u pančevačkoj Utvi počela proizvodnja letilice "Kobac" koja će se koristiti za obuke pilota.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

131 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: