FK Čukarički dobio novog gazdu

Stečajni dužnici Radio televizija Jasenica iz Smederevske Palanke i Fudbalski klub Čukarički Stankom iz Beograda prodati su kao pravna lica.

Izvor: Tanjug

Utorak, 17.04.2012.

15:07

Default images

Oni su prodati na javnom nadmetanju u organizaciji Centra za stečaj Agencije za privatizaciju.

Kako je saopšteno iz Agencije, oba preduzeća prodata su po početnim cenama - RTV Jasenica za 4.688.500 dinara, a FK Čukarički Stankom za iznos od 10.235.200 dinara.

RTV Jasenica u stečaju kupio je Nikola Urošević, preduzetnik, Agencija za marketing SP MEDIA, Smederevska Palanka, a FK Čukarički Stankom u stečaju, kupilo je preduzeće ADOC DOO, Beograd.

Nad stečajnim dužnikom DP FK Čukarički Stankom u stečaju iz Beograda otvoren je stečajni postupak 12. novembra prošle godine. Na dan otvaranja stečaja, ukupan iznos blokade tekućih računa je iznosio - glavni dug 593,9 miliona dinara i kamate 693,5 miliona dinara, te ukupno 1,3 milijardi dinara.

Rešenjem SO Čukarica iz 1965. godine sportsko društvo Čukarički koristi sportski centar na Banovom brdu, a 1993. godine daje fudbalsko igralište na upotrebu i održavanje FK Čukarički.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: