Slovenci se ponašali kao Švajcarci

Jože Colarič, predsednik Uprave Krke kaže da je kriza u Sloveniji počela pre dve decenije - "kada su se osećali kao socijalna Švajcarska".

Izvor: Poslovni dnevnik

Petak, 30.12.2011.

18:54

Default images

On kaže da su Sloveniju minuli uspesi uspavali. Za razliku od prognoza koje ima za Sloveniju, njegove prognoze vezano za kompaniju koju vodi za iduću godinu su puno optimističnije.

Upitan kakva godina čeka Krku, on je list izjavio da 2012. čekaju u optimističnom raspoloženju. Krka planira da prihode poveća za šest posto u odnosu na 2011.

Na pitanje kakva godina očekuje Sloveniju, on je odgovorio da je danas vrlo popularno govoriti o očekivanjima od nove vlade.

"Čovek se prvo mora zapitati šta je učinio sam za sebe, za svoje klijente, deoničare, zaposlene. Tek nakon toga možeš nešto poželeti od vlade", kazao je Colarič.

Kao najveći problem Slovenaca ističe taj da "uvek očekuju da će neko napraviti nešto umesto njih".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: