Teška godina za Montenegroerlajnz

Direktor Montenegroerlajnza Zoran Đurišić kaže da je crnogorska avio-kompanija ove godine prevezla oko 570 hiljada putnika, za deset odsto manje nego 2010.

Izvor: B92

Petak, 30.12.2011.

17:42

Default images

On je kazao da je godina na izmaku bila teška za sve avio-prevoznike.

Đurišić je najavio da će preokupacija rukovodstva Montenegroerlajnza u narednoj godini, shodno zahtevima Vlade Crne Gore, biti usmerena na program kompletnog restrukturiranja kompanije.

Montenegroerlajnz je nabavio tri nova aviona, što je bio imperativ opstanka kompanije, a i dalje ćemo merama unutrašnje racionalizacije pokušati da u vrlo teškim vremenima sačuvamo nacionalnu avio-kompaniju, istakao je on.

Komentarišući nezadovoljstvo dela letačkog sastava Montenegroerlajnza, Đurišić je kazao da poštuje pilote, ali nije saglasan sa načinom na koji se nesuglasice i problemi koji postoje iznose u javnost.

Sindikat pilota Montenegroerlajnza pozvao je ranije Vladu Crne Gore da preduzme hitne mere za, kako su naveli, zaustavljanje sunovrata nacionalnog avioprevoznika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: